fake ray ban cheap ray ban sunglasses replica ray bans wholesale ray ban discount oakleys Sunglasses
Katoli tjednik
wholesale oakleys cheap oakleys fake oakleys fake cheap oakleys cheap oakleys Sunglasses
SADRŽAJ

UVODNIK

Neka bude kruha

U molitvi Očenaša Isus Krist je svoje učenike potaknuo da mole i za „kruh naš svagdanji“. Time je zapravo „definirao“ kako čovjek ima „pravo“ od Boga tražiti pomoć, ne samo u stvarima duhovne, nego i tjelesne naravi. U tom pojmu kruha sažima se sve ono što je čovjeku materijalno nužno za ovozemaljski život.

>>>> VIŠE

AKTUALNO

Biti postojani u molitvi kako bi bili jaki u vjeri i svjedočenju

Papa Franjo je 16. listopada na Trgu sv. Petra pred oko 80 000 vjernika predslavio misno slavlje za vrijeme kojega je proglasio sedam novih svetaca Katoličke Crkve. Naglasak u homiliji stavio je na molitvu kao jednu od središnjih tema kršćanskoga života.

>>>> VIŠE

NEDJELJNA LITURGIJA

Bože, milostiv budi meni grješniku

Isusov govor izrečen u povijesnom kontekstu danas tumačimo i prenosimo u svoj sadašnji konkretni vjernički život. Pred nama je prikaz dvaju različitih pristupa molitvi.

>>>> VIŠE

INTERVJU

Misionarsko „siromaštvo“ veliko je bogatstvo

U povodu Misijske nedjelje, za naš tjednik o misijama, duhovnosti i životu misionara govori fra Ilija Barišić, franjevac koji 44 godine misijski djeluje u DR Kongu.

>>>> VIŠE

NOVA IZDANJA

Copyright© 2006 Katolički tjednik. Sva prava pridržana. Webmaster

replica Oakleys fake ray ban sunglasses cheap fake ray ban sales cheap ray ban outlet discount ray ban online cheap ray ban