fake ray ban cheap ray ban sunglasses replica ray bans wholesale ray ban discount oakleys Sunglasses
Katoli tjednik
wholesale oakleys cheap oakleys fake oakleys fake cheap oakleys cheap oakleys Sunglasses
SADRŽAJ

UVODNIK

Najpoznatiji „nepoznati“ fenomen

Vjerojatno ne postoji nijedna ovozemaljska stvarnost koja je čovjeku toliko prezentna, svakodnevna i „poznata“, a da zapravo o njoj veoma malo može smisleno kazati, kao što je smrt. Ona nadahnjuje pjesnike i umjetnike da ju na svoj način oslikavaju; filozofima i prirodoslovcima predstavlja mudrosni i znanstveni, neriješeni izazov...

>>>> VIŠE

AKTUALNO

Odgovorna djela doprinose slozi, napretku i miru

Petnaesti Molitveni dan za domovinu Vrhbosanske nadbiskupije i 13. hodočašće na Bobovac katolika pripadnika Ministarstva obrane, Oružanih snaga Bosne i Hercegovine i redarstvenih snaga upriličeni su 22. listopada.

>>>> VIŠE

NEDJELJNA LITURGIJA

TRIDESET I PRVA NEDJELJA KROZ GODINU

Kada se netko u sebi bori i traži povratak Bogu, teško će kod nekih članova Crkve naći otvorena vrata. Redoviti prigovori koji se mogu čuti: „Ja se čitav život trudio, mučio i patio služeći vjerno Bogu. U prošlom sam sustavu izgarao poput svijeće za Boga i svoju Crkvu, i nije mi bilo lako.

>>>> VIŠE

INTERVJU

Mr. Sergej Beuk, Reformatska kršćanska Crkva u Srbiji

Prošlo je 500 godina otkako je Martin Luther objavio svojih 95 teza na vratima crkve u Wittenbergu. Riječ je o događaju koji je promijenio izgled tadašnjeg svijeta, a posljedice toga čina osjećaju se i dandanas.

>>>> VIŠE

NOVA IZDANJA

Copyright© 2006 Katolički tjednik. Sva prava pridržana. Webmaster

replica Oakleys fake ray ban sunglasses cheap fake ray ban sales cheap ray ban outlet discount ray ban online cheap ray ban