fake ray ban cheap ray ban sunglasses replica ray bans wholesale ray ban discount oakleys Sunglasses
Katoli tjednik
wholesale oakleys cheap oakleys fake oakleys fake cheap oakleys cheap oakleys Sunglasses
SADRŽAJ

UVODNIK

Nek' je „mirna Bosna“

Na ovdašnjem podneblju općepoznata izreka „Mirna Bosna“, premda postoje različita tumačenja njezina nastanka i značenja, dolazi kao svojevrsni „Amen“, tj. završna konstatacija, na opis stvarnosti koja je pravedno i povoljno za sve strane riješena.

>>>> VIŠE

AKTUALNO

Peti susret hrvatskih studenata iz Njemačke

U organizaciji Hrvatskoga dušobrižničkog ureda iz Frankfurta i berlinske Hrvatske katoličke misije, u njemačkom glavnom gradu je od 28. do 30. listopada upriličen 5. susret hrvatskih studenata iz Njemačke na kojemu se okupilo 100-tinjak mladih.

>>>> VIŠE

NEDJELJNA LITURGIJA

Materijalne stvari imaju vrijednost samo ako su u službi Bogu

U prvom čitanju slušamo Jahvine riječi upućene Izraelcima preko proroka Malahije. Ovo su teška vremena za Izrael. Nakon sretna povratka iz Babilonskog sužanjstva narod brzo zaboravlja Jahvu i ponovno se okreće idejama lažnih proroka i bogova.

>>>> VIŠE

INTERVJU

Ante Čačić, izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije

Postoji nekoliko sportova koji su planetarno popularni, ali je zasigurno na tronu nogomet kao svojevrsni fenomen, pogotovo posljednjih nekoliko desetljeća. O popularnosti ovoga sporta svjedoče i svakodnevni razgovori među ljudima te televizijski ekrani na kojima skoro pa nema dana bez prijenosa neke utakmice.

>>>> VIŠE

NOVA IZDANJA

Copyright© 2006 Katolički tjednik. Sva prava pridržana. Webmaster

replica Oakleys fake ray ban sunglasses cheap fake ray ban sales cheap ray ban outlet discount ray ban online cheap ray ban