fake ray ban cheap ray ban sunglasses replica ray bans wholesale ray ban discount oakleys Sunglasses
Katoli tjednik
wholesale oakleys cheap oakleys fake oakleys fake cheap oakleys cheap oakleys Sunglasses
SADRŽAJ

UVODNIK

Tragovi zla i sveta znamenja

Iz ovozemaljske perspektive gledano, stvarnost koja će, između ostalih, čovjeku ostati do kraja neshvatljiva jest tajna patnje. Na jednoj strani, u ljudsko biće, kroz njegov nervni sustav, usađen je instinkt izbjegavanja boli, a na drugoj strani kršćanska duhovna potka kazuje kako bez patnje nema proslavljenja.

>>>> VIŠE

AKTUALNO

Međunarodni simpozij Milosrđe i solidarnost, lekt

U zgradi Vrhbosanskoga bogoslovnog sjemeništa u dvorani Pavla VI. upriličen je, 11. studenoga, jednodnevni međunarodni simpozij na temu: Milosrđe i solidarnost. Organizator simpozija bio je Katolički bogoslovni fakultet u Sarajevu, a svoja izlaganja upriličilo je pet predavača koji dolaze iz tri države.

>>>> VIŠE

NEDJELJNA LITURGIJA

Isus Krist je Kralj svega stvorenoga

Svetkovina Krista, Kralja svega stvorenoga, u Katoličkoj Crkvi slavi se od 1925. godine. Vrijeme je to kada su na Zapadu promijenjeni oblici autokratskih u demokratska državna uređenja. Nestankom zemaljskih, Crkva upozorava na nepromjenjivost nebeskog kraljevstva.

>>>> VIŠE

INTERVJU

Vukovarska tragedija je i danas teška rana našega grada

Uz 25. obljetnicu pada Vukovara i sjećanja na stradanja i žrtve, s našom sugovornicom prof. Lidijom Miletić razgovaramo o životu Grada heroja četvrt stoljeća nakon njegove golgote.

>>>> VIŠE

NOVA IZDANJA

Copyright© 2006 Katolički tjednik. Sva prava pridržana. Webmaster

replica Oakleys fake ray ban sunglasses cheap fake ray ban sales cheap ray ban outlet discount ray ban online cheap ray ban