fake ray ban cheap ray ban sunglasses replica ray bans wholesale ray ban discount oakleys Sunglasses
Katoli tjednik
wholesale oakleys cheap oakleys fake oakleys fake cheap oakleys cheap oakleys Sunglasses
SADRŽAJ

UVODNIK

Caritas, selfie i slučajnost

Mnogo je toga čime je kršćanstvo – kao religija, filozofija i životna praksa – obogatilo i zadužilo čovječanstvo. Kada bismo počeli nabrajati zasigurno bi nastala jedna od najvećih knjiga, ikad napisanih. Međutim, unatoč tomu, kršćanski „kvalitativni skok“ u povijesti civilizacija, ne zrcali se ni u nekom iznašašću, ni u ljepoti umjetnosti iz njega rođenoj, niti u mudrosti ili državnom uređenju…,

>>>> VIŠE

AKTUALNO

„Djeca mogu ostati bez roditelja, ali ne smiju ostati bez prijatelja“

U utorak, 29. studenoga, u prostorijama Franjevačkog studentskog doma u sarajevskom naselju Kovačići, upriličeni su, već 12. godinu za redom, tradicionalni humanitarni koncert i prodajna izložba pod geslom Izvor radosti, u organizaciji Stadlerova dječjeg Egipta (SDE) i Hrvatskog kulturnog društva Napredak.

>>>> VIŠE

NEDJELJNA LITURGIJA

Isusovo svjedočanstvo Ivanu i svijetu

I ove nam, Treće nedjelje došašća, Crkva stavlja pred oči lik Sv. Ivana Krstitelja. Bilo je tako i prošle nedjelje. Tada smo susreli jakog Ivana koji silom i snagom riječi šiba mane ljudi svoga vremena, poziva na obraćenje i prijeti kaznom Božjom onima koji tvrdokorno ustraju u grijehu. Na takvog smo Ivana uglavnom i navikli.

>>>> VIŠE

INTERVJU

Vlč. dr. Drago Tukara, ravnatelj Caritasa Đakovačko-osječke nadbiskupije

Ljubav prema bližnjemu koja se konkretizira i u djelima, jedan je od temeljnih postulata vjerničkog života. Sukladno tomu, danas u svijetu postoje mnoge organizacije koje pomažu potrebitima kroz institucionalizirano djelovanje u okviru Katoličke Crkve. Sve se one mogu svesti pod jedno ime, a to je: Caritas.

>>>> VIŠE

NOVA IZDANJA

Copyright© 2006 Katolički tjednik. Sva prava pridržana. Webmaster

replica Oakleys fake ray ban sunglasses cheap fake ray ban sales cheap ray ban outlet discount ray ban online cheap ray ban