fake ray ban cheap ray ban sunglasses replica ray bans wholesale ray ban discount oakleys Sunglasses
Katoli tjednik
wholesale oakleys cheap oakleys fake oakleys fake cheap oakleys cheap oakleys Sunglasses
SADRŽAJ

UVODNIK

Najradosniji blagdan

Postoje neki događaji koji po samome pojmu ukazuju na radost. Tako, primjerice: prinova u obitelji, školska matura, primanje fakultetske diplome, potpisivanje ugovora o radu za stalno, sklapanje braka, godišnji odmor… već na sami spomen pobuđuju radosne osjećaje.

>>>> VIŠE

AKTUALNO

Nenasilje – stil politike za mir

Prigodom Svjetskoga dana mira koji se po 50. put obilježava na prvi dan Nove godine, papa Franjo uputio je svoju poruku u kojoj zagovara nenasilje kao čovjekov stil političkoga razmišljanja i planiranja.

>>>> VIŠE

NEDJELJNA LITURGIJA

SVETA MARIJA BOGORODICA – NOVA GODINA

Nešto duboko skriveno u davnoj prošlosti, koju možemo nazvati srećom, kao da svake godine na Novu godinu iznova oživi, rodi se u nama i progovori tiho i nenametljivo ponajprije nama samima, a onda po nama i drugima. Imamo potrebu taj dan poželjeti svima mir, radost, zdravlje, a prije svega Božji blagoslov.

>>>> VIŠE

INTERVJU

Mons. Đuro Hranić, đakovačko-osječki nadbiskup

Slavimo još jedan Božić, blagdan koji se najradosnije doživljava u okviru svoje obitelji i župne zajednice. Dok u svetoj noći idemo ususret betlehemskom svjetlu, gradovi i sela su okićeni te stvaraju posebno ozračje. Ipak, unatoč izvanjskim poticajima Božić je, prije svega, dan kada svi shvaćamo kolika je Božja ljubav prema ljudima, jer se Sin Božji rađa u obitelji i to u siromašnoj štalici...

>>>> VIŠE

NOVA IZDANJA

Copyright© 2006 Katolički tjednik. Sva prava pridržana. Webmaster

replica Oakleys fake ray ban sunglasses cheap fake ray ban sales cheap ray ban outlet discount ray ban online cheap ray ban