fake ray ban cheap ray ban sunglasses replica ray bans wholesale ray ban discount oakleys Sunglasses
Katoli tjednik
wholesale oakleys cheap oakleys fake oakleys fake cheap oakleys cheap oakleys Sunglasses
SADRŽAJ

UVODNIK

Pozvani surađivati

Oni koji redovito prate dnevni tisak, radio, televiziju i internet, na kraju svake godine mogu, s obzirom na dominantni sadržaj domaćih vijesti, reći: „Nema ovdje života, valja ići vani“. No, istodobno, kada razaznaju kakve sve crne informacije stižu iz inozemstva, onda si s pravom mogu postaviti pitanje: „A, gdje da idemo, kad su svugdje nemiri, ratovi i teroristički napadi?“

>>>> VIŠE

AKTUALNO

Misa na početku građanske godine

Na spomendan Marije Bogorodice, na početku građanske godine, 1. siječnja, papa Franjo je u Bazilici Sv. Petra predslavio misu. Također, dan prije, na kraju građanske godine u Bazilici Sv. Petra predvodio je Večernju. To je bila i prigoda za zahvalu na protekloj godini uz himan Te Deum, kao i euharistijsko klanjanje.

>>>> VIŠE

NEDJELJNA LITURGIJA

Krštenjem smo postali Kristovi

Današnjim blagdanom Krštenja Gospodinova završava božićno vrijeme, a započinje crkveno Vrijeme kroz godinu. Ovaj je blagdan veoma star, ali nekoć se slavio u okviru Bogojavljenja. Isusovo je krštenje izrazito bogojavljenski čin, bogoočitovanje. Objavilo se Presveto Trojstvo.

>>>> VIŠE

INTERVJU

Vinko kard. Puljić, nadbiskup metropolita vrhbosanski

Na izmaku 2016. i početku nove 2017. godine razgovarali smo s vrhbosanskim nadbiskupom metropolitom Vinkom kard. Puljićem. Zamolili smo ga da s nama podijeli razmišljanje o onomu što je obilježilo proteklo jednogodišnje razdoblje i koji su izazovi pred nama u novih 365 dana.

>>>> VIŠE

NOVA IZDANJA

Copyright© 2006 Katolički tjednik. Sva prava pridržana. Webmaster

replica Oakleys fake ray ban sunglasses cheap fake ray ban sales cheap ray ban outlet discount ray ban online cheap ray ban